Anaplan on helppokäyttöinen ja täysin pilvipohjainen ratkaisu, joka hyödyntää nykypäivän laskentatehoja ja tallennuskapasiteettia. Anaplan on muuttanut perinteiset tavat toimia ja tarjoaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia liiketoiminnan suunnittelun ja suorituskyvyn johtamisen haasteiden ratkaisemiseksi.

Anaplanin kokonaisvaltainen suunnitteluratkaisu

Anaplan ei ole vain pisteratkaisu, joka rajoittuu yhteen suunnittelun osa-alueeseen, vaan ensimmäinen koko liiketoiminnan suunnittelun yhdistävä suunnittelu-, mallinnus- ja optimointityökalu.

Anaplan helpottaa hankalaa ja usein hyvin siiloutunutta suunnittelutyötä yhdistämällä liiketoimintasuunnittelun uutta arkkitehtuuria hyödyntävään suunnittelutyökaluun. Anaplan on ainoa kattava suunnittelutyökalu, joka sisältää ratkaisut koko yrityksen suunnittelutarpeisiin.

Lataa tästä

Data päätöksenteon tukena

Anaplanin avulla voidaan luoda läpinäkyvä, käyttäjäystävällinen ja integroitu suunnitteluprosessi, jolla käyttäjät voivat kääntää liiketoiminnan monimutkaiset suunnitteluhaasteet tehokkaiksi ja helppokäyttöisiksi suunnitteluratkaisuiksi ja tehdä liiketoiminnan kannalta parempia päätöksiä.

Anaplan on moderni uuden sukupolven ratkaisu ainutlaatuisen muistinvaraisen arkkitehtuurin sekä intuitiivisen ja visuaalisen käyttöliittymän ansiosta. Anaplanin tehokas mallinnus- ja laskentateknologia mahdollistavat skenaarioiden ennustettavuuden ja testaamisen, minkä avulla päätöksenteko helpottuu ja muuttuviin markkinaolosuhteisiin pystytään vastaamaan nopeammin.

ANAPLAN RATKAISUT

Anaplan for Talous
Talous

Jatkuvasti muuttuvat ja epävarmat markkinaolosuhteet vaativat taloushallinnolta nopeaa reagointikykyä. Suunnittelun ajuripohjaisuus, end-to-end-prosessin automatisointi, skenaariopohjainen suunnittelu sekä reaaliaikainen konsolidointi ovat tehokkaan ja lisäarvoa tuottavan taloushallinnon edellytyksiä.

LUE LISÄÄ
Anaplan for Myynti
Myynti

Pysyäkseen kilpailukykyisenä yritysten tulee jatkuvasti löytää tapoja, joilla myyntiä voidaan edelleen kehittää.

LUE LISÄÄ
Anaplan for Toimitusketju
Toimitusketju

Toimitusketjun hallinnan tulee saumattomasti yhdistää toiminnan suunnittelu, ostotoiminta, tuotanto ja logistiikka sekä tukea nopeaa päätöksentekoa. Tuloksen maksimoinniksi toimitusketjun suunnittelun tulee pystyä vastaamaan nopeasti kysynnän muutoksiin ja asiakkaiden tarpeisiin.

LUE LISÄÄ
Anaplan for Henkilöstö
Henkilöstö

HR- ja liiketoimintajohtajien tulee tehdä yhteistyötä tunnistaakseen, rekrytoidakseen, kouluttaakseen ja sitouttaakseen parhaat työntekijät.

LUE LISÄÄ
Anaplan for Valmisratkaisut
Valmisratkaisut

Vuealtan Kysynnän suunnittelu -sovellus sisältää esimääritellyn ja kysyntävetoisen suunnitteluratkaisun, joka yhdistää parhaat käytännöt nopeaan toteutukseen parhaan mahdollisen toimitusketjun luomiseksi.

LUE LISÄÄ