Ratkaisut

Anaplan talouden suunnitteluun ja raportointiin

Vie liiketoiminnan suunnittelusi uudelle tasolle yhdistämällä data, ihmiset ja suunnitelmat läpi liiketoiminnan eri funktioiden.

Anaplan Parner Gold Anaplan Channel Partner of the Year 2019

Yhteenveto

Jatkuvasti muuttuvat ja epävarmat markkinaolosuhteet vaativat taloushallinnolta nopeaa reagointikykyä. Teknologian kehitys vuosien varrella on johtanut monilla organisaatioilla tilanteeseen, jossa suunnittelu on hajautettu lukemattomiin laskentataulukoihin ja erillisiin suunnittelusovelluksiin.

Anaplan helpottaa hankalaa ja usein hyvin siiloutunutta suunnittelutyötä yhdistämällä kaiken liiketoimintasuunnittelun uutta arkkitehtuuria hyödyntävään reaaliaikaiseen suunnittelualustaan. Suunnittelun ajuripohjaisuus, end-to-end-prosessin automatisointi, skenaariopohjainen suunnittelu sekä reaaliaikainen konsolidointi ovat tehokkaan ja lisäarvoa tuottavan taloushallinnon edellytyksiä.

Verrattuna perinteisiin ratkaisuihin Anaplan on moderni uuden sukupolven ratkaisu ainutlaatuisen muistinvaraisen arkkitehtuurin sekä intuitiivisen ja visuaalisen käyttöliittymän ansiosta. Anaplan on ainoa kattava suunnittelualusta, joka sisältää ratkaisut suunnittelutarpeisiin koko yrityksen laajuudelta.

Anaplan for Talous

Esimerkkejä viimeaikaisista toteutuksista

  • Integroitu liiketoiminnan suunnittelu
  • Budjetointi, ennustaminen ja raportointi
  • Ajuripohjainen suunnittelu
  • Strateginen suunnittelu
  • Taloudellinen mallinnus ja simuloinnit
  • Investointi-/projektisuunnittelu
  • Kassavirran ennustaminen
  • Konsernilaskenta
  • IFRS 16

Palvelut

Anaplan konsultointipalvelut

Asiantuntijamme tukevat asiakkaan tiimiä projektin määrittelyvaiheesta projektin käyttöönottoon asti. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Varmistamme rakennetun kokonaisuuden omistajuuden siirtymisen asiakkaalle sekä mahdollisuuden ratkaisun itsenäiseen ylläpitoon ja jatkokehitykseen.

Lue lisää

Tunnusluvut ja KPI-mittarit

Johdon moniulotteiset dashboardit esim. alueittain, liiketoiminnoittain ja versioittain.

Liikevaihdon analytiikka

Pääasiakkaiden tuotekohtainen analysointimahdollisuus, myynnin yhteenvedot tuotekategorioittain ja vertailut eri aikajänteillä

Varianssianalyysit

Budjetti vs. Toteuma varianssianalyysit ja porautuminen juuritekijöihin