Tietoa meistä

Anaplan Parner Gold Anaplan Channel Partner of the Year 2019

Johtoryhmä

Ian Stone

Chief Executive Officer

LinkedIn

Adam Bimson

Chief Customer Officer

LinkedIn

Linda Davies

VP of Finance and HR

LinkedIn

Leanne Brown

Global Marketing Director

LinkedIn

Antony Lovell

VP of Applications

LinkedIn

Irfan Ozaltin

MD, US

LinkedIn

Joost Driessen

MD, APAC

LinkedIn

Vesa Pahkamaa

MD, Finland

LinkedIn

Sergio Vath

MD, Benelux

LinkedIn

Jonas Nordquist

MD, Nordics

LinkedIn

Historia

Ian Stone ja Adam Bimson perustivat Vuealtan työskenneltyään vuosia Anaplan-ympäristössä. He myivät ja toimittivat Anaplan-järjestelmää eteenpäin ajatteleville organisaatioille, jotka etsivät uutta, modernia tapaa suunnitella liiketoimintaansa ja haluavat korvata vanhentuneet vanhemmat järjestelmät.

Anaplan otettiin käyttöön varhaisessa vaiheessa johtavien yritysasiakkaiden keskuudessa ja ratkaisulle esitettiin useita vaatimuksia monilla liiketoiminta-aloilla yhden yrityksen sisällä. Tämä avasi tietä ”Connected Planningille”. Ian ja Adam tunnistivat mahdollisuuden luoda ketterä Anaplan-kumppaniliiketoiminta tukeakseen organisaatioita niiden tehtävänä saavuttaa todellinen ”Connected Planning” sekä paikallisella että maailmanlaajuisella tasolla.

Räätälöityjen sovellusten rakentaminen liiketoimintasuunnitteluun ja mallintamiseen yksittäisten asiakasprojektien perusteella on Vuealtan ydinpalvelu, mutta asiakaspalautteet ovat selkeät: yritysjohtajat ovat yhä kiinnostuneempia ostamaan valmiiksi määritettyjä, toimialakohtaisia ​​sovelluksia, jotka tarjoavat nopean ratkaisun suunnitteluvaatimuksiinsa. Vuealtan vahva osaaminen yhdistettynä Anaplanin vertaansa vailla olevaan suunnitteluun ja analyyttisiin valmiuksiin antaa asiakkaille mahdollisuuden joko rakentaa mittatilaustyönä kokeneen tiimimme tukemia sovelluksia tai hyötyä markkinoiden johtavista, ennalta määritetyistä Vuealta-sovelluksistamme.